За компанията

Оторизиран дистрибутор за България на водещи световни марки

Дистрибуция на висококачествена потребителска техника

Българската компания КП ИМОБИЛИЕН развива своята дейност от 2003 г. с основен фокус върху търговията на едро и дистрибуцията на потребителска електроника в България и чужбина. Компанията е официален представител на водещи световни марки като Philips, Bowers & Wilkins и др., чрез които успява да предложи голямо разнообразие от висококачествено аудио-визуално оборудване и полезни уреди за дома.

Решения за соларни инсталации

С амбицията да увеличава мрежата от клиенти и да разширява продуктовото си портфолио, от 2019 година КП ИМОБИЛИЕН стъпи на пазара и на соларната енергия и започна активна дистрибуция на соларни инвертори, модули и конструкции за индустриални и битови фотоволтаични инсталации, както и на специализирани продукти за съхранение на възобновяема електроенергия. Компанията за кратко време спечели доверието на бизнеса и е основен доставчик на техника за едни от най-големите соларни паркове в България.

КП ИМОБИЛИЕН предлага решения за съхранение на енергия от 5 kWh до 30 kWh, първокласно оборудване на водещите марки:

Целта на КП ИМОБИЛИЕН е да доставя качествено оборудване с максимална техническа подкрепа. За няколко години КП ИМОБИЛИЕН се превърна във водещ дистрибутор с партньорска мрежа от над 160 интегратори.

Компанията поддържа най-големия локален склад от соларни модули и инвертори в България. Благодарение на висококвалифицираните специалисти в екипа, отличната логистична и складова база, както и безспорната надеждност на предлаганите продукти, КП ИМОБИЛИЕН утвърди позициите си на пазарен лидер в сектора за 2022 г.

Мартин Лечев

Sales Director

Ива Владиславова

Sales Manager Solar Solutions

Благой Ласков

Sales Representative

Иван Фурнаджиев

Sales Support

Стефан Трашлиев

Sales Manager Philips Water

Габриела Кирилова

Accountant

Христина Янкова

Head of Accounting

Атанас Фурнаджиев

Sales Support

Благодаря ти!

Съобщението Ви беше изпратено успешно

Нашите експерти ще Ви отговорят възможно най-скоро