Предлагаме ви водещите продукти на пазара

за соларна енергия.

Удобни и иновативни решения

за дома и за бизнеса.

ASTRONERGY е основана през 2006 г. и е специализирана в производството на надеждни монокристални и поликристални соларни панели и развитието на енергийни централи. Позната и като CHINT SOLAR, компанията е подразделение на CHINT GROUP – един от световните лидери в областта на нисковолтовите технологии, преноса на енергия и енергийните мрежи. Към този момент CHINT SOLAR са построили близо 7 000 МW фотоволтаични енергийни централи по целия свят.

ASTRONERGY е едно от най-големите предприятия за производство на фотоволтаична енергия с капацитет за производство на 8000 MWp модули. Регистрираният ѝ капитал е в размер на 1 милиард и половина долара, като за 2019 г. продажбите са в размер на 11,5 милиарда долара.

В азиатската класация на Форбс, ASTRONERGY заема своето място в

топ 50 най-успешни компании, а през 2020 г. ASTRONERGY има честта да бъде обявена за ТОП изпълнител за 4-ти път.

Компанията разполага с прозрачна интелигентна фабрика, в която лесно може да бъде наблюдаван целият процес на изработване на соларни модули, провеждане на тестове за устойчивост и качество и пакетиране на панелите.

Във фабриката е интегриран изкуствен интелект, който управлява и се грижи за машините, автоматично засича възникнали проблеми и намира решения за оптимизиране на работата.


Обща инсталирана мощност:

8 ГИГАВАТА


Произведените от ASTRONERGY модули са с изключително високо качество, което гарантира дълъг експлоатационен период, независимо от предизвикателствата на околната среда. Доказателство за това е проведеният в продължение на повече от година тест във външни условия, резултатът от който е само 1.0% амортизация на модулите.


Застрахователната компания Lloyds, основана през далечната 1686 г., също подкрепя Astronergy и предлага 25 годишна гаранция за продуктите на компанията.


КП Имобилиен е официален пратньор на ASTRONERGY за България от 2019 г. Предлагаме пълната гама от техните продукти за смарт фотоволтаични решения.


Свържи се с нас

© All Copyrights 2021 by Astroenergy