Основана през 1987 г., китайската международна корпорация Huawei е водещ глобален доставчик на информационни и комуникационни технологии (ИКТ), инфраструктура и интелигентни устройства. Компанията оперира в повече от 170 страни и има приблизително 197 000 служители, които се грижат за обслужването на над 3 милиарда потребители по света.

Мисията на Huawei е да приближи цифровизацията до всеки човек, дом и организация за напълно свързан, интелигентен свят. Вече повече от 30 години корпорацията придобива безценен опит в предлагането на дигитални информационни технологии, а една от основните ѝ дейности е посветена на интелигентните фотоволтаични

(PV) решения.

Усилията на компанията са концентрирани около идеята соларната енергия да се превърне в един от основните източници на енергия в бъдещето.

С интегрирането на изкуствен интелект и облачно пространство в своите соларни продукти, Huawei оптимизират производството на енергия и по този начин повишават ефикасността, безопасността и надеждността на тези системи.

Компанията се фокусира върху информационните и комуникационните технологии и предоставя интелигентни мрежови енергийни продукти, решения и услуги.


Като прави нововъведения в използването на слънчевата енергия, Huawei помага за захранването на милиони жители и стотици индустрии в световен мащаб. Атестат за качеството на соларните решения Huawei PV е фактът, че те се използват в страни, където температурите и нивото на влажност са много високи.

Правителствата на тези държави  се доверяват на компанията, която гарантира, че суровите атмосферни условия няма да повлияят на качеството на техния продукт.КП Имобилиен е официален

пратньор на

Huawei Solar за България от 2019 г.


Предлагаме пълната гама от техните продукти за смарт фотоволтаични решения.

Защо Huawei Smart PV ?

Свържете се

с нас


Ива Владиславова

0889 706 080


© All 2021 All rights reserved Huawei PV