Installer’s day 2023

01 НОЕМВРИ, 16:00 - 20:00

2020 EVENT SPACE, София, бул. България 1

За събитието

Уважаеми Колеги,

КП Имобилиен има удоволствието да Ви покани на I-то издание на

INSTALLER’S DAY 2023

Очакваме с нетърпение да ви посрещнем на нашето събитие, което ще включва, както бизнес новини, така и креативен нетуъркинг съчетан с изискани напитки и кулинарни изкушения.

Събитието включва Презентация „Бъдещето е тук: Най-новите PV и ESS решения на Huawei”
Лектор г-н Иван Вълчев, Инженер “Техническа поддръжка” Фотомейт България

Учтиво ви молим да потвърдите вашето присъствие, не по-късно от 27 октомври, чрез формата за регистрация по-долу.

Събитието се организира от КП Имобилиен с партньорството на Фотомейт България и Huawei

За Презентацията

„Бъдещето е тук: Най-новите PV и ESS решения на Huawei"​

Добре дошли в центъра за фотоволтаични решения от следващо поколение на Huawei

Революционни фотоволтаични инвертори: Научете повече за нашите най-съвременни фотоволтаични инвертори, проектирани да увеличат максимално ефективността на преобразуване на енергия. С Huawei ще постигнете по-високи добиви и по-бърза възвръщаемост на соларните инвестиции.

Иновативни решения за батерии: Нашите интелигентни системи за управление на енергията ви дават възможност да съхранявате излишната енергия за използване през облачни дни или през нощта, осигурявайки непрекъснато захранване.

Ефективни контролери: Интелигентните контролери за фотоволтаични системи осигуряват мониторинг и управление в реално време. Ще имате пълна видимост и възможност да оптимизирате вашата соларна настройка за максимална производителност.

Устойчивостта в основата: Нашите продукти са проектирани да намалят въглеродния отпечатък, правейки прехода към чиста енергия не само интелигентен, но и отговорен към околната среда.

Надеждност, на която можете да се доверите: Нашите решения са създадени да издържат, подкрепени от стриктно тестване и процеси за осигуряване на качество.

Безпроблемна интеграция: Решения, проектирани да се интегрират безпроблемно със съществуващи фотоволтаични системи, което прави процеса на надграждане лесен и рентабилен.

Удобен за потребителя интерфейс: Насладете се на интуитивен потребителски интерфейс, който прави управлението на вашата фотоволтаична система лесно. Наблюдавайте, контролирайте и оптимизирайте производството на енергия без усилие.

Водеща в индустрията поддръжка: Нашият екип е тук, за да ви помогне за всяка стъпка, гарантирайки, че ще извлечете максимума от вашата фотоволтаична инсталация.

Осигуряване на устойчиво бъдеще: Избирайки фотоволтаичните решения на Huawei, вие допринасяте за устойчиво и екологично бъдеще, като намалявате зависимостта си от невъзобновяеми енергийни източници.

Разгледайте възможностите: Присъединете се към слънчевата революция с Huawei и изследвайте възможностите за чиста, надеждна и ефективна фотоволтаична енергия.

Започнете днес и се впуснете в пътуване към едно по-зелено утре.

Отключете пълния потенциал на слънчевата енергия с Huawei!

Присъединете се към предстоящото събитие INSTALLER’S DAY и участвайте в презентацията на КП Имобилиен. Разгледайте и научете първи за най-новите фотоволтаични решения от Huawei и направете крачка към по-устойчиво бъдеще.

Локация

2020 EVENT SPACE, София,
бул. България 1

„2020 Event Space“ – едно различно и функционално по своята същност пространство за събития, разположено в сърцето на София, на територията на комплекс НДК.

Пространство, вдъхновено от рядкото съчетание на фактори, определящи добрата зала за провеждане на ивенти, а именно: централна локация, раздвижено и просторно закрито пространство, възможност за промяна на функционалността, открита тераса със зелена площ оборудвана кухня за собствен кетъринг и не на последно място – голяма доза мотивация да бъдем различни и професионално издържани.

Залата разполага с всички необходими компоненти за провеждане на конференции, семинари, обучения, тематични събития, презентации, международни срещи, сватбени тържества, балове и лични поводи.

На разположение са просторно открито пространство, собствена кухня и кетъринг, последно поколение аудио-визуална техника, мултимедия, професионално осветление, сцена, обучен персонал, богат избор от изпълнители и DJ.

Уважаеми Колеги, 

За ваше удобство събитието разполага с паркинг, удобен градски транспорт и метростанция.

Регистрация

Учтиво ви молим да потвърдите вашето присъствие до 27 октомври 2023г.

 

 

Организатор

КП ИМОБИЛИЕН ЕООД
Най-големият дистрибутор на соларно оборудване в България

За контакт: Евелина Колева, Директор Маркетинг и продажби
email: evelina.koleva@kpim.eu, тел: +359 889 50 20 10

Партньори

Благодаря ти!

Съобщението Ви беше изпратено успешно

Нашите експерти ще Ви отговорят възможно най-скоро